I denne episoden møter vi Yvonne Halseth Andresen, en erfaren pusteveileder som deler sin reise fra kaos til balanse gjennom pustens kraft. Etter å ha opplevd krystalsyke, svimmelhet og stress over flere år, fant Yvonne veien tilbake til helsen ved å fokusere på bevisst pust. Dette ble starten på en dypere reise mot selvinnsikt og ro. I intervjuet forteller hun hvordan pusten kan være et kraftfullt verktøy for å regulere nervesystemet, redusere stress og fremme generell velvære.

Yvonne, som har bakgrunn som både næringsfysiolog og digital kommunikasjonsrådgiver, møtte en stor livsendring da hun ble syk i 2018. Diagnosen krystallsyke, kombinert med et nervesystem i overbelastning, førte til fem år med svimmelhet, hodepine og følelsen av å ikke ha kontroll over sin egen kropp. Det var i denne utfordrende perioden at hun oppdaget kraften i pusten. Ved å fokusere på nesepusting og funksjonelle pusteteknikker, klarte Yvonne gradvis å gjenopprette balansen i kroppen sin.

En lidenskap for pust

Yvonne udannet seg til pusteveileder og oppdaget snart at riktig pust kan påvirke alt fra fordøyelse og hormoner til nervesystemet. Hun begynte å dele sin lidenskap for pust, og hjelper nå andre med å oppnå samme transformasjon som hun selv har opplevd.

I tillegg til å snakke om sin egen helsereise, forklarer Yvonne hvordan hun nå hjelper andre med å oppnå samme transformasjon. Som pusteveileder lærer hun bort teknikker som styrker nervesystemet og balanserer hormoner og fordøyelse. Gjennom workshops og personlig veiledning har hun hjulpet mange med å finne ro og mestring i hverdagen.

Yvonne forklarer hvordan balansepust, en metode som kombinerer dyp pusting med bevissthet, kan roe ned stressresponsen og skape en følelse av tilstedeværelse. «Pusten er med på å regulere hele kroppen vår,» sier hun. Gjennom å undervise i pusteteknikker og holde workshops, har hun hjulpet mange med å håndtere stress, finne ro og styrke nervesystemet.

Med en personlig erfaring av å ha levd i ubalanse og ubehag, vet Yvonne hvor kraftfull en liten forandring i pusten kan være. Hennes reise viser hvordan vi kan hente styrke fra det mest grunnleggende vi har – vår pust – og finne veien tilbake til oss selv.

Enten du sliter med stress, svimmelhet eller bare vil føle deg mer til stede i hverdagen, har Yvonne en viktig påminnelse: «Pust kan forvandle liv.»

Lenker & ressurser

Yvonne Andresen – Offisiell nettside
Gratis 30-minutters Veiledningssamtale med Yvonne


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>